- نقد و بررسی
- نظرات کاربران
حجم : یک لیتر
12.5%Cu
بیو کود کلات مایع مس 12.5٪ اورگانیک و گرین
گیاهان برای خیلی از فعالیت های حیاتی به مس نیاز دارند مثل ساخت لیگنین جهت دیواره سلولی. انجام عمل فتوسنتز و مس همچنین در تشکیل دانه و فرایند های آنزیمی گیاه دخالت دارد . این اولین کود کلات مس در دنیا است که تا پی اچ 12 را تحمل میکند و دارای بالاترین در صد کلات مس مایع در صنعت کود سازی میباشد.
این کود با توجه به ارگانیک بودنش و سایز کوچک ملکوکولهای آن و اینکه عامل کلات کننده آن برای گیاه شناخته شده است براحتی جذب و در مقایسه با دیگر کود های مس دارای جذب بسیار بالا تری میباشد.
.
مزایای کود:مس در گیاهان بصورت کمپلکس 3-کربوکسی-3-هیدروکسی پنتا ندویک اسید جذب و حرکت میکند لذا این کود به راحتی جذب گیاه شده و در آوند گیاه حرکت نموده و از آنجاییکه عامل کلات کننده این کود 3-کربوکسی-3-هیدروکسی پنتا ندویک اسید است و در چرخه تی سی ال نقش بسیار مهمی دارد و برای گیاه شناخته شده است این کود میتواند بهترین گزینه برای رفع نیاز مس گیاهان باشد مضافا کود بگونه ای فورمولبندی و ساخته شده که تا پی اچ 12 با ثبات است
میزان آب مورد مصرف برای محلول پاشی: هر مقدار آب که برای یک هکتار لازم است
میزان مصرف:
غلات: 1-2 لیتر در هکتار از مرحله 2 برگی تا تشکیل دومین گره
ذرت: 1-2 لیتر در هکتار در مرحله 4-8 برگی
سورگوم: 1-2 لیتر در هکتار در مرحله 4-8 برگی
درختان خشکباری (پسته، بادام ،گردو وفندق): 1-2 لیتر در هکتار پس از برداشت محصول و قبل از خزان
پیاز و سیر: 0.5-1 لیتر در هکتار در مرحله 6 برگی
گوجه فرنگی،هندوانه و خربزه: نیم لیتر در هکتار در زمان مناسب رشد و قبل از تشکیل میوه
انگور: نیم لیتر در هکتار قبل از تشکیل میوه
یونجه: 0.5-1 لیتر در هکتار در زمان مناسب رشد و کمبود مس
سویا و چغندر قند: 0.5-1 لیتر در هکتار
مصرف خاکی: این کود بر خلاف دیگر کود های کلات و غیر کلات موجود در بازارکه پی اچ خاک های قلیایی را تحمل نمیکنند و در نتیجه براحتی در دسترس گیاه نیستند تا پی اچ 12 را تحمل میکند و در خاک های قلیایی.شور،دارای کربنات بالا و فسفر بالا براحتی در دسترس گیاه میباشد.
میزان مصرف خاکی :
درختان خشکباری(پسته،بادام،گردو وفندق): بنابر آزمایش خاک
گوجه فرنگی،هندوانه و خربزه : 1-2 لیتر در هکتار قبل از تشکیل میوه
غلات : 2-4 لیتر در هکتار از مرحله 2 برگی تا تشکیل دومین گره
ذرت: 2-4 لیتر در هکتار در مرحله 4-8 برگی
پیاز و سیر: 1-2 لیتر در هکتار در مرحله 6 برگی
انگور: 1 لیتر در هکتار قبل از تشکیل میوه
محلول پاشی در زمان گلدهی و گرده افشانی نمیبایستی انجام شود
سازگاری:اگر چه این کود با اکثر فر آورد های شیمیا یی مجاز کشاورزی سازگار است ولی توصیه میشود قبل از اختاط تست سازگاری انجام شود.
شرایط نگهداری:در جای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان و حیوانات نگهداری شود.از یخ زدگی کود جلوگیری و در درجه حرارت بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد خوداری شود.
مقدار، زمان و دفعات مصرف هر نوع كود به عواملی مثل شرايط منطقه و نوع محصول بستگي دارد كه لازم است اين موارد با كارشناسان محلي آشنا به شرايط منطقه و نوع محصول، قبل از استفاده از كودها هماهنگ گردد
روش استفاده: ابتدا ظرف محتوی کود را کاملا بهم بزنید سپس در مخزنی که تا نیمه از آب پر شده و هم زن در حال کار است بریزید .سپس مقدار آب را در حد نیاز اضافه کنید
ساخت شرکت بهینه رویش بهاره
دانش فنی ساخت کود از کارشناسان.کانادایی اخذ شده است